Uzun Mustafa İlkokulu

Telefon : 0 (380) 514 32 27
WEB https://uzunmustafailkokulu.meb.k12.tr
Adres : Kültür Mah. Kanuni Sok. Merkez/Düzce
VİZYON : Uzunmustafa Ortaokulu’nu okul paydaşlarımızın güç birliği ile İlimizin öncelikli tercih edilen, ülkemizin en iyi liselerine her yıl artan sayıda öğrenci yerleştiren, sportif, sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren, sosyal faaliyetlerin rahatça yaşanabildiği mekanlara sahip, fiziki donanımı tam teknolojiyi ve bilimi en verimli şekilde kullanabilen, öğrenciyi merkez edinerek onun ilgi ve yeteneğini ortaya çıkarıp geliştiren en güçlü eğitim kurumu olmaktır.
MİSYON : Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş ve laik gençler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :İkili Öğretim (Sabahçı Öğleci)
Saatler : SABAH: 07:40-12:30 ÖĞLEN: 12:50-17:40
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer (Doğalgaz)
Servis :
Ulaşım : 0